Hierbij geven wij u een korte opsomming van de bijeenkomsten, vergaderingen en evenementen in Westwoud die vanwege de maatregelen omtrent het Corona-virus zijn afgelast of uitgesteld:

22-03 Het Jubileum concert van de SchalmSingers is verzet naar 08-11-2020
27-03 De jaarvergadering van IJsclub Oosterblokker-Westwoud gaat niet door
02-04 Het klaverjassen van KBO/Seniores Priores gaat niet door
04-04 De Dorpsveiling is tot nader bericht uitgesteld
13-04 Het Paaseieren zoeken is geannuleerd
Alle sportwedstrijden en trainingen zijn tot 06-04 afgelast.
Alle vieringen van RK parochie Heilige Matteus zullen tot nader order geen doorgang vinden.

Zoals het voorwoord in De Schakel van 21-03 al stond vermeld: “Laten we samen zorgen dat we goed en gezond door deze periode heen komen en elkaar te steunen waar het nodig is” uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van de overheid/RIVM. En om met de woorden van de minister-president te spreken: “let een beetje op elkaar”. Een groet (op afstand) of een bloemetje sturen naar de mensen die door ouderdom of ziekte sociaal ge├»soleerd zijn geraakt is een kleine moeite en kan een hoop goed doen. Hetzelfde geldt voor de mensen werkzaam in de zorg, bij hulpdiensten, supermarkten, transport, logistiek en de agrarische sector. Hun werk is nu belangrijker dan ooit en moet ook nog eens met extra risico worden uitgevoerd. Met een duim omhoog zegt u hen vaak al genoeg!
Westwoud heeft een sterk maatschappelijke leven wat helaas nu noodgedwongen is plat gelegd. We weten niet hoe lang dit werkelijk gaat duren, maar een ding is zeker: er komt een tijd dat we de rug weer kunnen rechten en elkaar weer -als vanouds- ongehinderd kunnen ontmoeten.

Mocht uw organisatie berichten willen publiceren over het afgelasten of uitstellen van bijeenkomsten dan kunt u een berichtje sturen naar info@deschakelwestwoud.nl . Wij zullen dit vervolgens z.s.m. op deze website en Facebook plaatsen.

Interessant? Laat het anderen weten!